Kerstwandeling the Joysingers, zondag 22 december

Na de succesvolle kerstwandeling van vorig jaar heeft Oranjevereniging Ons Genoegen op de Haart opnieuw een mooie wandeltocht uitgezet. Nu in samenwerking met The Joysingers uit de Heurne. Bij vertrek en terugkomst van de wandeling worden er mooie kerstliederen gezongen door het koor. Vanaf het gebouw De Ringkamp kan er ca 5 of 8 km gewandeld worden in deze prachtige omgeving. Onderweg kunt u ook nog genieten van midwinterhoornblazers. Na de wandeling staat er koffie, chocolademelk en heerlijke erwtensoep klaar tegen een kleine vergoeding. Ook niet-wandelaars zijn van harte welkom om te luisteren naar de mooie kerstliederen.

Waar: Gebouw de Ringkamp, Huiskermatedijk 2 op de Haart
Wanneer: Zondag 22 december,
Tijd: Inloop en vertrek tussen 11.30 en 12.00 uur
Deelname is gratis, bij de uitgang is de mogelijkheid om een vrije gift te geven.
Sinds 1980
Gospelgroep