24 juni 2020 jaarvergadering bij 'Ons Huis'.

Op een warme woensdagavond in juni hebben we elkaar weer mogen ontmoeten na 3 maand geen koor te hebben gehad i.v.m. het coronavirus. Wat waren we blij elkaar weer te zien en wat hebben we het koor gemist. Maar we kwamen ook bij elkaar om de uitgestelde ledenvergadering te houden.
We begonnen met gebak omdat we dit jaar als Joysingers 40 jaar bestaan. Zoals elk jaar werden ook weer leden gehuldigd die een jubileum hadden te vieren.

Heleen Westendorp en Riet van der Vegte zijn sinds de oprichting al bij ons koor, dus beide al 40 jaar lid!  Ze kregen op de dag dat het koor 40 jaar bestond al een bloemetje maar deze avond kregen ze daar nog een prachtig beeldje met oorkonde bij. Het beeldje heet 'er zit muziek in'. Gefeliciteerd Heleen en Riet!

Ina Hoftijzer is ook al een lange periode lid nl 35 jaar! Ina kreeg een prachtige bos bloemen overhandigd.

Riet de Jong zingt al 25 jaar bij ons koor! Zij kreeg een bos bloemen en een pen met inscriptie.

Harm Tieltjes is al 25 jaar bij ons koor om het geluid te verzorgen. In het begin heeft Harm ook gezongen. Hem is een mandje met lekkers gebracht.

Gefeliciteerd allemaal en we hopen dat jullie nog lang blijven zingen!
En we hopen dat we na de vakantie weer op kunnen starten met in acht neming van alle regels die gelden wat het coronavirus betreft.

Fijne vakantie allemaal!
Sinds 1980
Gospelgroep